HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

ISO 9001 - 2015 TEMEL KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

ISO 9001 - 2015 TEMEL KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

ISO 9001 -2015 TEMEL KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

İçinde bulunduğumuz modern çağda birçok teknolojik yenilikler ile karşılaşıyor, her gün hayatımızı daha da kolaylaştıran ürünleri keşfediyoruz. Tüketici tarafından bakıldığında oldukça verimli sonuçlar doğuran bu gelişmeler, işletmeler açısında baskı unsuru olabiliyor. Şöyle ki; yaşanan teknolojik gelişmeler ve beraberinde piyasaya birçok farklı firmanın girmesiyle daralan pazar payı, şirketler arasındaki rekabetin de büyümesine sebep oluyor. Bu durumda ön plana çıkmak ve pazardaki payını büyütmek isteyen firmaların, kalite iyileştirme yöntemlerini uygulayarak; diğer rakiplerinden ayırt edilebilecek bir konuma gelmesi gerekiyor. Şirket çalışanlarının bu süreç ile ilgili gerekli eğitimi alması da bu açıdan oldukça önemli.  Aynı zamanda kalite yönetimi artık oldukça önemli hale geldiğinden, bu konuda uzman olan kişilere olan talepte sürekli bir artış yaşanıyor. Dolayısıyla kalite yönetimi sertifikasına sahip olanlar, iş bulma konusunda her zaman bir adım önde olma şansına sahi oluyor.

Uzaktan Eğitim Sisteminin Avantajlarından Yararlanın

Son yıllarda kalite yönetimi konusu üzerinde daha çok durulması, eğitim firmalarının da bununla doğru orantılı olarak hareket etmesine sebep oluyor. Bu konuda eğitim ve sertifika veren birçok örgün ya da uzaktan eğitim kurumu bulunuyor. İnternet kullanımının da artmasıyla birlikte, günümüzde yoğun çalışma temposunun içinde yer alan çalışanlar içinse uzaktan eğitim sistemi tavsiye ediliyor. Çünkü mesai saatleri ile kesişen örgün eğitim kursları, çalışan bireylerin bu eğitimden faydalanmasını imkânsız kılıyor. Ayrıca günün yorgunluğundan sonra zamanını bilgisayar karşısında rahatça geçirmek ve dinlenmiş bir zihin ile eğitim almak çok daha verimli sonuçlar doğuruyor.

Kalite Yönetiminin Faydaları

Kalite yönetim süreciyle ilgili atılacak doğru adımlar şirketin büyümesi ve rakiplerinden ayrılarak ön plana çıkması açısından firma için büyük bir önem taşıyor. Bunun için alınacak eğitimin ne kadar önemli olduğu ve iş bulma konusunda bireyleri bir adım öne geçireceğinden daha önce bahsetmiştik. Bunun dışında, bu sistemi doğru uygulayan firmalar açısından da pek çok avantajı bulunuyor. Buna göre doğru uygulanan bir kalite yönetim sistemi; maksimum düzeyde müşteri memnuniyeti sağlarken, oluşabilecek kayıpları en aza indirgiyor. Ayrıca maliyetleri düşürüyor, verimliliği arttırıyor, rekabet avantajı sağlıyor ve müşterini güven duygusunu arttırıyor.

Ayrıca Bakınız

ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı