HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI

İçinde bulunduğumuz modern çağın getirdiği gelişen teknoloji, bilgiye daha kolay ve etkin bir şekilde ulaşmamızı sağlar. Dolayısıyla bilgiye ulaşmak ve onu oluşturmak için teknolojinin sunduğu tüm araçlardan yararlanmayı bilmek gerekir.  Yazılı, görsel ve işitsel olarak kullanılabilen bu araçları etkin bir şekilde yönetmek, insanların günlük hayatında birçok işine yarayabileceği gibi; kariyer olanakları açısından da pek çok avantaj sağlar. Günümüzde artık her firmanın, özellikle de kurumsallaşmış olanların bu araçları etkin bir şekilde kullanarak piyasaya ulaştığı düşünülürse; istihdam edilecek personellerden de buna paralel olarak belli bilgi ve beceriler beklenir. Dolayısıyla kendini geliştirmek ve iyi bir kariyer yapmak isteyen kişilerin, temel bilgi teknolojileri alanında kendisine ve şirkete faydalı olabilecek düzeyde yetkinlik kazanabilmesi için bu konuda eğitim alması gerekir.

Uzaktan Eğitim Sisteminin Avantajları

Temel bilgi teknoloji eğitiminden sonra sertifika alan kişilerin, bilgisayar bilgisinin yeterli düzeyde olduğu kabul edilir ve bu sertifikalar özel ve kamu kuruluşlarının tümünde geçerlidir. İş arayan veya mevcut işinde kendini geliştirerek yükselmek isteyen kişiler ise, bu sertifikaları yalnızca örgün değil aynı zamandan uzaktan eğitim programları aracılığıyla da alabilirler. Örgün sistem tarafından verilen eğitim ile içerik açısından hiçbir farkı olmayan bu sistem, özellikle zamanı olmayan ve daha uygun bütçeyle eğitim almak isteyen kişiler için idealdir. Aynı zamanda bu sistem ile eğitim alan bireyler kursa gitmeye gerek kalmadan evde, işte, otobüste, kafede yani kısacası istedikleri her yerde ve her an eğitim alma avantajına sahiptir.

Temel Bilgi Teknolojileri Hangi Alanlarda Kullanılır?

Temel bilgi teknolojileri hayatın birçok alanında kullanılır. Günlük hayattaki basit teknolojik ihtiyaçlarda, işyerinde iletişim ve bilgi araçlarının kullanımında, eğlence, güvenlik, sağlık ve daha birçok sektörde bilgiye ve bilgi teknolojilerinin getirdiği yeniliklere ihtiyaç duyulur. Dolayısıyla bu araçların kullanımı hakkında yeterli bilgiye sahip olan bireyler, karışılacakları yeniliklere daha kolay adapte olurken; bilgiye ulaşma ve onu oluşturma konusunda da daha etkili bir hale gelirler. Bu konuda alacakları uzaktan eğitim ile profesyonel düzeye gelen bireyler ise, her zaman çalıştıkları yerde kariyerlerini geliştirme veya daha kolay iş bulma imkânına sahip olurlar.

Ayrıca Bakınız

Temel Bilgi Teknolojileri Sertifikalı Eğitim Programı