(1)

₺199,00

Anne-baba tutumları, çocukların duygusal, sosyal ve psikolojik gelişimi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Çocukların sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişmesi için, ebeveynlerin tutumları ve davranışları büyük bir önem taşır. Bu seminer, anne-baba tutumlarının çocuklar üzerindeki etkisini anlamak ve ebeveynlere doğru yaklaşımları öğretmek amacıyla düzenlenebilir.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Anne Baba Tutumlarının Çocuk Üzerindeki Etkisi

Bu seminer, anne-baba tutumlarının çocuklar üzerindeki etkisini anlamak ve ebeveynlere doğru yaklaşımları öğretmek amacıyla düzenlenebilir. Seminerde aşağıdaki konular ele alınabilir:

1. İletişim becerileri: Ebeveynlerin çocuklarıyla nasıl etkili bir iletişim kurabileceklerini öğrenmeleri önemlidir. Seminerde, empatik dinleme, anlayış ve anlatım becerileri gibi iletişim stratejileri ele alınabilir.

2. Disiplin ve sınırlar: Ebeveynlerin çocuklarını yönlendirmek ve sınırlar koymak için nasıl bir yaklaşım benimsemeleri gerektiği seminerde tartışılabilir. Pozitif disiplin ve tutarlılık sağlamak gibi konular ele alınabilir.

3. Olumlu model olma: Ebeveynler, çocuklarına olumlu bir model olmalıdır. Seminerde, çocuklarının gözünde olumlu bir rol model olmanın önemi ve nasıl başarılacağı hakkında bilgi verilebilir.

4. Özgüven ve özerklik: Ebeveynler, çocuklarının özgüven ve özerkliklerini desteklemek için nasıl bir ortam sağlayabilecekleri konusunda bilgilendirilebilir. Seminerde, çocukların bağımsızlık kazanmaları için gerekli adımlar ve stratejiler tartışılabilir.

5. Duygusal destek: Ebeveynlerin çocuklarının duygusal ihtiyaçlarına nasıl cevap verebilecekleri seminerde vurgulanabilir. Duygusal destek sağlamanın önemi ve duygusal zeka konuları ele alınabilir.

Seminer, ebeveynlere pratik ipuçları, stratejiler ve günlük hayatta kullanabilecekleri araçlar sunarak anne-baba tutumlarının olumlu yönde geliştirilmesini hedefler. Aynı zamanda katılımcılar arasında deneyim paylaşımı ve soru-cevap bölümleri gibi etkileşimli unsurlar da içerebilir.

Bu seminer, ebeveynlerin çocuklarıyla daha sağlıklı bir ilişki kurmalarına ve çocukların sağlıklı gelişimine katkıda bulunmalarına yardımcı olabilir.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Kişisel gelişim eğitimleri ve sertifikaları, genellikle her yaş grubundaki insanlar tarafından tercih edilir. Özellikle çalışanlar ve işletmeler için bu tür eğitimler önemli bir rol oynar ve onların daha nitelikli iş yapmalarına yardımcı olur. Ayrıca, öğrenciler ve yeni mezunlar da kişisel gelişim eğitimlerine katılarak kendilerini geliştirme ve ileride kariyerlerine yönelik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Öğrenciler ve yeni mezunlar, özellikle de kariyerlerine yeni başlamış olanlar, kişisel gelişim eğitimleri sayesinde kendilerine daha iyi bir gelecek inşa edebilirler.

Kişisel gelişim eğitimlerine katılım, genellikle herhangi bir özel yeterlilik veya eğitim gerektirmez.
Genel olarak, kişisel gelişim eğitimleri ve sertifikalar herkes tarafından tercih edilebilir ve çeşitli yaş gruplarındaki insanların kendilerini geliştirme ve ilerideki hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilir. Bu eğitimler, kariyerlerine yeni başlamış olanlar ve çalışanlar gibi farklı gruplar için önemli bir kaynaktır.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Travma Sonrası Stres Bozuklukları ve Müdahale Yöntemleri Vaka Çalışması Semineri
    Bloggerlık
    Erken Çocukluk Eğitiminde Storigami Semineri