Davanın Açılması Ve Yargılama

Yorumlar

5
(1)

Davanın Açılması Ve Yargılama

₺199,00

test

Öne Çıkanlar

  • Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Hukuk sertifikalarında katılımcıların çoğunluğu hukuk fakültesi mezunlarıdır. Ancak bazı hukuk sertifika programları, hukuk fakültesi mezunu olmayanlar için de açıktır.(Örneğin Adalet MYO) Haklarını bilmek isteyen kişiler tarafında da tercih edilmektedir.

Hukuk sertifikaları programları, hukuk alanında çalışan veya çalışmak isteyen kişiler için eğitim ve gelişim fırsatı sunar. Bu programlar, hukuk alanında çalışan profesyonellerin mesleki bilgilerini ve becerilerini geliştirmeyi amaçlar. Hukuk sertifikaları programları, hukuk fakültesi mezunlarının yanı sıra, hukuk alanında çalışan avukatlar, hukuk danışmanları, hukuk müşavirleri, hukuk yazı işleri müdürleri ve benzeri meslek grupları için de uygun olabilir.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.


Sıklıkla Birlikte Alınanlar

    Vergi Hukukunun Temel İlkeleri
    Detaylı Bilgi
    Borçalar Kanunu’nun “Genel Hükümler” Kısmında Yapılan Değişiklikler
    Detaylı Bilgi
    İş Hukukunda İşçinin Borçları
    Detaylı Bilgi
    Mükelleflere Uygulanan Cezalar
    Detaylı Bilgi
    İş Hukuku Açısından İşverenin İşçiyi Koruma Borcu
    Detaylı Bilgi
    Vergi Mahkemeleri
    Detaylı Bilgi
    Yargılama Usulü
    Detaylı Bilgi
    Marka Hakkının Mahkeme Kararı Olmaksızın Sona Ermesi
    Detaylı Bilgi

    Yorumlar

    0 yoruma göre

    Düşüncelerini paylaş

    Bu eğimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

    Yeni Yorum



    Son İncelemeler