Deri Sağlığı ve Güneş Koruyucu Kullanımı

• Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Kazanımlar

Belgeniz Üniversite onaylı ve E-Devlet'te sorgulanabilir olacak ve ayrıca Türkiye'de i̇lk defa Transkriptle birlikte sunulacak ve görüntülenecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikalarınız ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz, bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır, gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Sağlık eğitimleri ve sağlık sertifikaları genellikle sağlık mesleklerinde çalışanlar veya bu mesleklerde çalışmayı planlayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bu meslekler arasında doktorlar, hemşireler, hemşire yardımcısı, ebeler, diş hekimleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanları, laboratuvar teknisyenleri, diyetisyenler ve beslenme uzmanları, farmasötik teknisyenler, sağlık bakımı hizmetlerinde çalışan sağlık personeli ve benzeri meslekler sayılabilir.

Ancak, bu meslek grupları dışındaki kişiler de sağlık eğitimlerine ve sertifikalarına katılabilirler. (Okul Hemşiresi gibi spesifik eğitimlere sadece ilgili bölümler katılabilirler.)  Sağlık alanına ilgisi olan veya sağlık konularını öğrenmek isteyenler de kişisel gelişim için başvurabilir. Sertifikasını mesleki anlamda kullanamazlar.

Eğitim başvurularında en az lise mezuniyeti şartı aranmaktadır.

Eğitime nasıl katılabilirim?

Site içerisindeki "Eğitime katıl" butonuyla sepetinize ekleyip sistem yönlendirmesini takip ederek eğitimlere katılabilirsiniz, ödeme işleminizi banka/kredi kartı ile veya havale eft yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Ödemenizi kredi kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak sms olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir, Eft/Havale ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

Sistem aşamalarını öğrenci paneliniz üzerinden görüntüleyebilir ve ayrıca sms olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Spor Kulüplerinde Sponsorluk Faaliyetleri
    İş Kazalarının Sebepleri ve Alınacak Önlemler
    İsg'de İş Kazalarına Alınacak Önlemler