(1)

₺199,00

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivitesi Olan Çocuklarda Vaka Çalışması Semineri, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) olan çocuklarla çalışan ebeveynler, öğretmenler ve diğer ilgili kişiler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Seminerde, DEHB'nin tanımı, nedenleri, semptomları ve çocuklarda DEHB ile başa çıkma yöntemleri ele alınır.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivitesi Olan Çocuklarda Vaka Çalışması Semineri

Seminerde, DEHB olan çocuklarla çalışan kişilerin, çocukların dikkat eksikliği ve hiperaktivitesini nasıl anlayabilecekleri ve nasıl yönetebilecekleri konuları ele alınır. Seminerde, aynı zamanda, DEHB'nin çocukların eğitim, davranış ve sosyal yaşamlarını nasıl etkilediği hakkında bilgiler verilir.

Seminer katılımcıları, DEHB olan çocuklara nasıl yardımcı olacaklarını ve çocukların davranışlarını nasıl yöneteceklerini öğrenirler. Seminerde, çocukların DEHB ile başa çıkmalarına yardımcı olmak için kullanılabilecek farklı yöntemler, öğretim stratejileri ve diğer destekleyici tedavi seçenekleri de ele alınır.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Eğitim ve mesleki bilgi birikimine katkıda bulunmak isteyen, ilgili alanda eğitimlerini alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.

18 yaşını doldurmuş olan mezun/çalışanlar ve eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

CSS
    Detaylı Bilgi
    Vekalet Sözleşmesindeki Değişiklikler Vekaletsiz İş Görmeye İlişkin Değişiklikler