Erken Çocukluk Dönemi Resim Analizi Semineri

Yorumlar

5
(1)

Erken Çocukluk Dönemi Resim Analizi Semineri

₺199,00

Erken çocukluk dönemi, genellikle 2-7 yaş aralığında olan bir dönemdir ve çocukların fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerinde hızlı bir şekilde ilerleme kaydettikleri bir dönemdir.

Öne Çıkanlar

  • Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Erken Çocukluk Dönemi Resim Analizi Semineri

 

Erken çocukluk dönemi, genellikle 2-7 yaş aralığında olan bir dönemdir ve çocukların fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerinde hızlı bir şekilde ilerleme kaydettikleri bir dönemdir. Bu dönemde çocuklar, çeşitli materyallerle oynayarak, keşfederek ve öğrenerek dünyayı keşfederler. Resim yapmak, erken çocukluk döneminde çocukların sık sık yaptığı bir aktivitedir ve çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Erken çocukluk dönemi resimleri genellikle soyut ve stilize edilmiş olabilir. Çocuklar, resim yaparken daha çok renkleri ve şekilleri kullanır ve genellikle figürleri gerçekçi bir şekilde çizemezler. Bu, çocukların görsel algısının henüz tam olarak gelişmediğinden kaynaklanabilir.

Erken çocukluk dönemi resimleri, çocukların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerindeki ilerlemeleri yansıtabilir. Örneğin, çocuklar bir aile resmi çizerken, kendilerini aileleriyle bağlantılı hissettikleri için ailenin bir arada olduğu bir resim yapabilirler. Bu, çocukların aidiyet hissini ve ilişkileri anlamalarına yardımcı olabilir.

Çocukların resimlerini analiz etmek, onların gelişimlerini ve duygusal durumlarını anlamak için faydalı olabilir. Örneğin, çocukların resimlerinde kullandıkları renkler, figürler ve detaylar, onların hayal güçleri, duygusal durumları ve düşünceleri hakkında bilgi verebilir. Ancak bu analizler, sadece bir yöntemdir ve her çocuğun kendine özgü bir yaratıcılık ve tarzı olduğunu unutmamak gerekir.

 

•Seminer Programları 35 ila 240 dk arasında sürecek olup bant kaydıdır.
•Kayıt olduktan sonra hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
•Seminer Katılım Sertifikanız semineriz bittikten hemen sonra e-Devlet sistemine 48 saat içerisinde eklenecektir.
•Seminer sonunda herhangi bir sınav veya bitirme testi yoktur.
•Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
Sertifikalar e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Eğitim ve mesleki bilgi birikimine katkıda bulunmak isteyen, ilgili alanda eğitimlerini alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.

18 yaşını doldurmuş olan mezun/çalışanlar ve eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.


Sıklıkla Birlikte Alınanlar

    Bilişsel Davranışsal Aile Terapisi
    Detaylı Bilgi
    Ticaret Şirketleri Kitabında Yapılan Değişiklikler
    Detaylı Bilgi
    İşletmelerde Karar Verme ve Uygulanan Teknikler
    Detaylı Bilgi
    Sağlıklı Bir Sinir Sistemi ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri
    Detaylı Bilgi
    Artizan Çikolata Yapımı Ve İşleme Teknikleri
    Detaylı Bilgi
    Modern Türk Şiirinde Uğraklar
    Detaylı Bilgi
    Çocuklarda Zeka ve Zekanın Değerlendirilmesi Semineri
    Detaylı Bilgi
    Çocuklar İçin Eğlenceli Öğrenme Metotları
    Detaylı Bilgi

    Yorumlar

    0 yoruma göre

    Düşüncelerini paylaş

    Bu eğimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

    Yeni Yorum



    Son İncelemeler