Yorumlar

(1)

₺199,00

ISO 19011:2018 İç Denetçi (Tetkikçi) semineri, kurumların ISO standartlarına uygunluğunu sağlamak ve sürekli iyileştirme süreçlerini yönetmek için iç denetim sürecinin nasıl gerçekleştirileceği konusunda katılımcılara bilgi veren bir seminerdir.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

ISO 19011:2018 İç Denetçi (Tetkikçi) Semineri

Seminerde, ISO 19011:2018 standardının gereklilikleri hakkında detaylı bilgi verilir. Bu standard, iç denetim sürecinin nasıl yönetileceğini belirler. Seminer katılımcılarına, ISO 19011 standardına uygun olarak iç denetim planlaması, denetim yapısı ve raporlama konularında bilgiler sunulur.

Seminerde, iç denetçinin rolü ve sorumlulukları konuları ele alınır. Katılımcılara, iç denetim sürecinde nasıl etkin bir şekilde çalışacakları, sorunları tespit etmek ve çözmek için hangi teknikleri kullanacakları konusunda bilgi verilir.

Bu seminer, ISO standartlarına uygunluğu sağlamak ve sürekli iyileştirme süreçlerini yönetmek için iç denetim sürecinin önemini vurgulayarak, katılımcılara ISO 19011:2018 standardına uygun iç denetim süreci oluşturma ve sürdürme konusunda bilgi ve stratejiler sunmayı amaçlar.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

ISO kalite yönetim sistemleri sertifikaları, bir organizasyonun kalite yönetim sistemini belirlemek, yapılandırmak, sürdürmek ve iyileştirmek için kullanılır. ISO kalite yönetim sistemleri sertifikaları, tüm organizasyonlar tarafından kullanılabilir. Ancak özellikle bir organizasyonun ürün ve hizmetlerinin kalitesini ve müşteri memnuniyetini garanti etmek isteyen şirketler tarafından tercih edilir. Bu sertifikalar; üretim, hizmet, ticaret, sağlık, eğitim gibi birçok farklı sektörde kullanılabilir.

ISO kalite yönetim sistemleri sertifikaları, bir organizasyonun çalışanları tarafından uygulanır. Bu nedenle, herhangi bir organizasyonun çalışanları, ISO kalite yönetim sistemleri sertifikalı eğitim programına katılabilirler.

Kalite yönetim sistemleri konusunda çalışan ya da çalışmayı düşünen öğrenciler, mezunlar ve çalışanlar, kalite yönetim standartları hakkında bilgi edinmek isteyenler, işletmelerinde ISO Kalite Yönetimi standartlarını uygulamak ve/veya daha da geliştirmek isteyen yöneticiler, çalışanlar ve kendisini bu alanda geliştirmek isteyen katılımcılar için uygundur.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Mükelleflere Uygulanan Cezalar
    Sosyal Psikoloji
    Çocuklarda Dil Gelişimi