(1)

₺199,00

Makale Yazma ve Makale Yazım Kuralları Semineri, genellikle akademik çevrelerde ve araştırma kurumlarında düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu seminerler, özellikle araştırmacıların makale yazma sürecinde karşılaşabilecekleri sorunlar hakkında bilgi verir ve makale yazım kurallarına uygun bir şekilde yazım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Makale Yazma ve Makale Yazım Kuralları Semineri

Seminer genellikle aşağıdaki konuları ele alır:

• Makale yazma süreci: Makale yazma sürecinin adımları, kaynakların toplanması ve düzenlenmesi, literatür taraması yapma, araştırma yöntemi belirleme, veri toplama ve analiz etme, sonuçları yorumlama ve raporlama gibi konular ele alınır.

• Makale yazım kuralları: Akademik yazım kuralları, kaynak gösterme teknikleri, paragraf ve cümle yapısı, yazım dilindeki hatalar, intihal yapmama ve etik konuları gibi konular ele alınır.

• Makale yayınlama süreci: Makale gönderme süreci, dergi seçimi, editöryal süreç, hakem değerlendirme süreci gibi konular ele alınır.

Seminerler genellikle örnek makaleler veya sunumlar üzerinden uygulamalı örnekler sunulur ve katılımcıların etkileşimli olarak katılımı sağlanır. Bu seminerler, araştırmacıların makale yazma ve yayınlama süreçlerinde karşılaşabilecekleri sorunlara hazırlıklı olmalarına yardımcı olur ve araştırmalarının daha etkili bir şekilde yayınlanmasına katkıda bulunur.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Akademik sertifikalar, akademik hayattaki öğrencilerin, akademisyenlerin veya profesyonellerin belirli bir konuda ek bilgi ve beceri kazanmaları için tasarlandığından, bu tür programlara ilgili alandaki kişiler katılabilirler.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

İş Etiği
    Şiddetsiz İletişim
    Engellilik ve Engelli Bireylerin Desteklenmesi