Yorumlar

(1)

₺199,00

"Neden ve Nasıl Kilo Vermeliyim?" semineri, kilo verme konusunda bilinçlendirme ve bilgi sağlama amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. Seminerde, katılımcılara kilo vermenin neden önemli olduğu ve sağlıklı bir şekilde nasıl gerçekleştirilebileceği konuları ele alınır.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Neden ve Nasıl Kilo Vermeliyim Semineri

Seminerin başında, fazla kiloların sağlık üzerindeki olumsuz etkileri anlatılır. Obezite, kalp hastalıkları, diyabet, yüksek tansiyon, eklem rahatsızlıkları gibi bir dizi sağlık sorunuyla ilişkilendirilen kilo fazlalığının zararları vurgulanır. Katılımcılara, kilo vermenin sağlık üzerindeki faydaları hakkında bilgi verilir.

Seminerde, sağlıklı kilo verme yöntemleri ve stratejileri aktarılır. Katılımcılara, dengeli bir beslenme planı oluşturma, düzenli fiziksel aktivite yapma, porsiyon kontrolü, sağlıklı atıştırmalıklar seçme gibi temel prensipler öğretilir. Ayrıca, stres yönetimi, uyku düzeni ve yaşam tarzı değişikliklerinin kilo verme sürecinde önemli rol oynadığı vurgulanır.

Beslenme prensipleri ve doğru besin seçimi de seminerde ele alınır. Katılımcılara, besin gruplarının önemi, dengeli bir beslenme düzeni, lifli gıdaların tüketimi, yeterli su içme gibi konular hakkında bilgi verilir. Diyet kavramı ele alınırken, sağlıklı ve sürdürülebilir bir diyetin nasıl oluşturulacağı, püf noktaları ve başarıya giden yollar paylaşılır.

Seminerde, katılımcıların motivasyonlarını yüksek tutmaları ve hedeflerini belirlemeleri konusunda destek sağlanır. Başarı hikayeleri, ilham verici örnekler ve motivasyonel ipuçları paylaşılır. Gerçekçi ve ölçülebilir hedeflerin nasıl belirleneceği, ilerlemenin nasıl takip edileceği gibi konular da ele alınır.

Son olarak, seminerde beslenme uzmanı veya diyetisyen ile çalışmanın önemi vurgulanır. Bu uzmanların bireysel beslenme ihtiyaçlarını değerlendirebileceği, kişiselleştirilmiş beslenme planları oluşturabileceği ve katılımcılara rehberlik edebileceği belirtilir.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Kişisel gelişim eğitimleri ve sertifikaları, genellikle her yaş grubundaki insanlar tarafından tercih edilir. Özellikle çalışanlar ve işletmeler için bu tür eğitimler önemli bir rol oynar ve onların daha nitelikli iş yapmalarına yardımcı olur. Ayrıca, öğrenciler ve yeni mezunlar da kişisel gelişim eğitimlerine katılarak kendilerini geliştirme ve ileride kariyerlerine yönelik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Öğrenciler ve yeni mezunlar, özellikle de kariyerlerine yeni başlamış olanlar, kişisel gelişim eğitimleri sayesinde kendilerine daha iyi bir gelecek inşa edebilirler.

Kişisel gelişim eğitimlerine katılım, genellikle herhangi bir özel yeterlilik veya eğitim gerektirmez.
Genel olarak, kişisel gelişim eğitimleri ve sertifikalar herkes tarafından tercih edilebilir ve çeşitli yaş gruplarındaki insanların kendilerini geliştirme ve ilerideki hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilir. Bu eğitimler, kariyerlerine yeni başlamış olanlar ve çalışanlar gibi farklı gruplar için önemli bir kaynaktır.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Etkin Okuma Becerileri
    Fine Dining Sunum Teknikleri Ve Ekipmanları
    Banka İşlemlerinde Tüketici Hakları