(1)

₺199,00

Tez Yazma ve Tez Yazım Kuralları semineri genellikle üniversitelerde lisansüstü öğrencilerine yönelik düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu seminerde, öğrencilere tez yazma süreci ve tez yazım kuralları hakkında bilgi verilir.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Tez Yazma ve Tez Yazım Kuralları Semineri

Seminerde genellikle aşağıdaki konular ele alınır:

• Tez yazma süreci: Tez yazım sürecinin adımları, kaynakların toplanması ve düzenlenmesi, literatür taraması yapma, araştırma yöntemi belirleme, veri toplama ve analiz etme, sonuçları yorumlama ve raporlama gibi konular ele alınır.

• Tez yazım kuralları: Akademik yazım kuralları, kaynak gösterme teknikleri, paragraf ve cümle yapısı, yazım dilindeki hatalar, intihal yapmama ve etik konuları gibi konular ele alınır.

• Sunum teknikleri: Tez savunması hazırlığı ve sunumu için faydalı teknikler, hazırlık aşamaları ve sunum sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verilir.

Seminerler genellikle öğrencilerin etkileşimli katılımı ile gerçekleştirilir ve örnek tez yazıları veya sunumları üzerinden uygulamalı örnekler sunulur. Bu seminerler, öğrencilerin tez yazma sürecinde karşılaşabilecekleri sorunlara hazırlıklı olmalarına yardımcı olur ve tez yazımında standartlara uygunluk sağlamalarına katkıda bulunur.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Akademik sertifikalar, akademik hayattaki öğrencilerin, akademisyenlerin veya profesyonellerin belirli bir konuda ek bilgi ve beceri kazanmaları için tasarlandığından, bu tür programlara ilgili alandaki kişiler katılabilirler.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Afet Psikolojisi ve Toplum Üzerindeki Etkileri
    Enflasyon ve Fiyat İstikrarı
    Toplumsal Yaşam ve Ailenin Önemi