ISO 18001 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Sertifikalı Eğitim Programı

4.6

ISO 18001 İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

OHSAS 18001 (iş sağlığı ve güvenliği) belgesi Yönetim Sistemi; iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerinin kuruluşların genel stratejileri ile uyumlu olarak sistematik bir şekilde ele alınıp sürekli iyileştirme yaklaşımı çerçevesinde çözümlenmesi için bir araçtır. Ülkemizde OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği belgesi faaliyetleri kişisel koruyucuların kullanımını çağrıştırmakta ve geleneksel olarak ayrıca yapılması gereken iş olarak algılanmaktadır. İş sağlığı ve güvenliği belgesi Yönetim Sistemiyle, çalışanlar, yönetenler ve denetleyenlerin rol ve sorumlulukları açık hale getirilerek çalışanların katılımını sağlayacaktır. Bu sistemle, çalışanlar, OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği belgesi risklerinin belirlendiği ve önlemlerle asgari seviyeye indirildiği, yasalar uyan, hedeflerin yönetim programları ile hayata geçirildiği, uygun OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği belgesi eğitimlerinin uygun kişilere verildiği, acil durumlara hazır, performansını izleyen, izleme sonuçlarını iyileştirme faaliyetlerini başlatmak için kullanan, faaliyetlerini denetleyen, yaptıklarını gözden geçiren ve dokümante eden bir kuruluşta OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği belgesi faaliyetlerine gereken önemi veren bir sistemin parçası olacaklardır.

4 Uzaktan Eğitim Saati

*****   Yi*****

Merhaba lise mezunuyum yinede kurs alabiliyor muyum yani sertifika ile iş bulabilecekmiyim.

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Sertifikalar iş garantisi vermek, kişisel ve mesleki gelişim amaçlıdır. Destekleyici programlardır , CVnize ekleyerek kullanabilirsiniz , avantaj sağlayacaktır.