Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Yüksek Lisans Programı

Aile danışmanlığı ve eğitimi, ailelerin sağlıklı ve verimli bir şekilde çalışmasını hedefleyen ve ailelerin eğitimine yönelik olan bir mesleki alandır. Aile danışmanları ve eğitimcileri, ailelerin çeşitli problemlerini çözmek için çeşitli yöntemler ve teknikler kullanırlar ve ailelerin çalışmaları sırasında farkındalık ve çözümler üretebilirler. Aile Danışmanlığı ve Eğitimi bölümü mezunları, ailelerle çalışarak ailelerin çeşitli problemlerini çözmeye yardımcı olabilirler. Bu bölüm mezunları ayrıca, ailelerin çeşitli konularda danışmanlık hizmetleri verebilirler, örneğin evlilik problemleri, boşanma, çocuk yetiştirme, bireyler arası iletişim gibi.

Aile Danışmanlığı ve Eğitimi bölümü mezunları ailelerin eğitimine yönelik olarak da çalışabilirler. Bu bölüm mezunları, ailelerin eğitimine yönelik programlar ve etkinlikler düzenleyebilirler ve ailelerin eğitimine yönelik danışmanlık hizmetleri verebilirler. Aile Danışmanlığı ve Eğitimi bölümü mezunları ayrıca, ailelerin eğitimine yönelik araştırmalar yapabilirler ve ailelerin eğitimine yönelik yayınlar hazırlayabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/aile-danismanligi-egitimi-sertifika-programi