Akıllı Şebekeler Doktora Programı Nedir

Akıllı şebekeler, bir şebeke içindeki ağ cihazları arasındaki veri akışını yönetmek için birçok yöntem kullanırlar. Örneğin, bir akıllı şebeke, bir şebeke içindeki ağ cihazları arasındaki veri akışını önleyebilir veya sınırlayabilir. Ayrıca, bir akıllı şebeke, bir şebeke içindeki ağ cihazları arasındaki veri akışını izleyebilir ve bunu raporlayabilir.

Akıllı şebekeler, bir şebeke içindeki ağ cihazları arasındaki veri akışını yönetmekle birlikte, aynı zamanda bu ağ cihazlarının güvenliğini de sağlar. Örneğin, bir akıllı şebeke, bir şebeke içindeki ağ cihazlarına yönelik siber saldırıları önleyebilir ve bu ağ cihazlarının güvenliğini koruyabilir. Akıllı şebekeler, birçok farklı alanda kullanılabilir. Örneğin, bir şirket içindeki ağ cihazlarının veri akışını yönetmek için bir akıllı şebeke kullanılabilir. Aynı şekilde, bir ev ağı içindeki ağ cihazlarının veri akışını yönetmek için de bir akıllı şebeke kullanılabilir.