Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Alevi Bektaşi Kültürü Yüksek Lisans Programı

Alevi Bektaşi Kültürü Bölümü, Alevi Bektaşi inanç sistemi ve kültürünün incelendiği bir bölümdür. Bu bölümde, Alevi Bektaşi inanç sisteminin tarihi, inançları, ritüelleri, gelenekleri ve kültürel özellikleri gibi konulara değinilebilir. Alevi Bektaşi kültürü, Türkiye'de yaygın olarak bulunan bir inanç sistemidir ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde farklı şekillerde yaşanmaktadır. Alevi Bektaşi kültürü bölümü, Alevi Bektaşi inanç sistemi ve kültürü hakkında çalışmak isteyen herhangi bir kişi için uygun olabilir. Bu bölümde öğrenciler, Alevi Bektaşi inanç sistemi ve kültürü hakkında bilgi edinerek, Alevi Bektaşi inanç sistemini ve kültürünü daha iyi anlayabilirler.

NE YAPIYOR ?