Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Alman Edebiyatı Yüksek Lisans Programı

Alman edebiyatı bölümü, Almanya ve Almanca konuşulan diğer ülkelerde yazılmış olan edebi eserlerin incelendiği bir bölümdür. Bu bölümde, Alman edebiyatı tarihi, Alman edebiyatının önemli yazarları, Alman edebiyatının önemli eserleri gibi konulara değinilebilir. Ayrıca, Alman edebiyatının farklı dönemlerine ait özellikleri, Alman edebiyatının farklı türleri ve Alman edebiyatının farklı yazarlarının yazdığı eserlerin özellikleri de incelenebilir. Alman edebiyatı bölümü, Alman edebiyatı hakkında çalışmak isteyen herhangi bir kişi için uygun olabilir. Bu bölümde öğrenciler, Alman edebiyatı hakkında bilgi edinerek, Alman edebiyatının tarihini, önemli yazarlarını ve eserlerini çalışabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/c1-seviye-almanca-egitimi

NE YAPIYOR ?