AR-GE ve İnovasyon Yönetimi Yüksek Lisans Programı Maaşı

AR-GE ve İnovasyon Yönetimi

AR-GE ve İnovasyon Yönetimi bölümü, birçok farklı sektörde çalışabilen bir alandır. Bu nedenle maaşları sektöre ve pozisyona göre değişebilir. Genel olarak, Türkiye'deki AR-GE ve inovasyon yöneticilerinin maaşları ortalama olarak 30.000 TL ile 100.000 TL arasında değişebilir. Ancak, büyük firmalarda ve uluslararası şirketlerde çalışan yöneticilerin maaşları daha yüksek olabilir. Ayrıca, sektöre ve pozisyona göre değişen prim, ikramiye ve diğer avantajlar da maaşlara ek olarak hesaplanabilir.