Aşk / Sertap Erener Şarkı Sözleri

Sertap Erener Kimdir?

Sertap Erener, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biridir. Müzik kariyerine genç yaşlarda başlayan Erener, sahip olduğu güçlü sesi ve müzikal yetenekleriyle dikkat çekti. 1980'lerin sonlarından itibaren profesyonel müzik dünyasında yer almaya başladı ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi.

Kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve single çalışması gerçekleştiren Sertap Erener, Türk pop müziğinin yanı sıra farklı müzik türlerinde de eserler vermiştir. Kendine özgü yorumuyla tanınan Erener, hem yurt içinde hem de uluslararası platformlarda birçok ödül kazanmıştır. Sahnede enerjisiyle ve sahip olduğu performans yeteneğiyle de ön plana çıkan sanatçı, Türk müzik endüstrisinde önemli bir yere sahiptir.

Ayrıca müzik kariyerinin yanı sıra, Sertap Erener birçok sosyal sorumluluk projesinde de yer almış ve toplumsal duyarlılığıyla da tanınmaktadır.

Aşk Şarkısı Ne Zaman Çıktı?

1999 yılında çıkartılmıştır.

Aşk / Sertap Erener Şarkı Sözleri

Aşk, kaç büyümden

Aşk, bir sebepten

Bir sebebten

Aşk, vur yürekten

Aşk, yak gönülden

Aşk, geç tenimden

Gel, gir kanıma

Bir sebepten

Gel artık

Sözüm, sabrım kalmadı

Beni duysana, duysana, duysana, duysana

Bir sebepten

Gel, gir dünyama

Diğer Şarkı Sözleri İçin Buraya Tıklayınız!