Ateşe Düştüm/ Mert Demir Şarkısı

Mert Demir kimdir?
Annesinin hediye ettiği gitar ile müziğe ilgi duymaya başlayan Mert Demir, şarkıcı ve şarkı yazarı kimliğinin yanı sıra birçok farklı tarzı müziğinde birleştirmeye başladı. Yıllar içerisinde prodüktör kimliğiyle birçok albümün ve parçanın prodüksiyonunu yaparak adından söz ettirmeye başladı. Çıkış teklisi “Uyan”ı 2017 yılında dinleyicisiyle paylaşan Mert Demir, yapımcılığını kendi üstlendiği ilk albümü “Bak Kollarım Burada”yı 2019’da yayımladı.

Ateşe Düştüm/ Mert Demir Şarkısı ne zaman çıktı?
2023 yılında çıkartılmıştır.

Şarkı Sözleri
Kaç bedende beni aradın?
Bu kalp sadece seni aradı
Dersini almadı, inada bağladı, olduramadı
Başını göğsüne koyup bir gün uyuyamadı
Kahroldum
Mahvoldum
Yanarım, yanarım, yanarım, kendime yanarım
Koca bir ömrü eline nasıl bırakırım?
Atarım, atarım, atarım, içime atarım
Kimse beni düşünmesin, düştüğüm gibi kalkarım
Kahroldum
Mahvoldum