Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Avrasya Araştırmaları Yüksek Lisans Programı

Avrasya araştırmaları Yüksek lisans programı, Avrasya bölgesine odaklanan bir yüksek lisans programıdır. Bu program, Avrasya bölgesinin tarihini, coğrafyasını, sosyal yapısını, ekonomisini ve siyasetini incelemektedir. Program ayrıca, Avrasya bölgesinde bulunan ülkelerin uluslararası ilişkileri, uluslararası güvenlik, enerji kaynakları ve diğer konuları üzerine de derinlemesine inceleme yapmaktadır. Bu program, Avrasya bölgesine ilgi duyan öğrenciler için idealdir ve Avrasya bölgesinde çalışmayı düşünenler için de önemli bir eğitim olanakı sunmaktadır.

NE YAPIYOR ?