Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans Programı

Beslenme ve diyetetik yüksek lisans programı, beslenme alanında lisansüstü eğitim veren bir programdır. Bu program, öğrencilerine beslenme bilimine ilişkin bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla tasarlanmıştır. Program, insan beslenmesine ilişkin konuları ele alır ve öğrencilerine diyetetik uygulamalarının nasıl yapılacağını öğretir.

Beslenme ve diyetetik yüksek lisans programı, genellikle beslenme alanında lisans eğitimi almış olan öğrencilere yöneliktir. Program, öğrencilerine beslenme alanında bilimsel araştırmalar yapmayı ve diyetetik hizmetler sunmayı öğretir. Program ayrıca, öğrencilerine toplumda sağlıklı beslenme konusunda bilinç oluşturma ve bilgilendirme gibi sosyal sorumluluk projelerine de katılım sağlar.

Beslenme ve diyetetik yüksek lisans programı, genellikle 2 yıl sürer ve öğrencilere teorik eğitim ve pratik uygulamaların yanı sıra, stajlar ve araştırma projeleri de içerir. Programın sonunda, öğrenciler bir yükseklisans diploması alır ve diyetisyen olarak çalışmaya başlayabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/saglikli-beslenme-koclugu-sertifikasi

NE YAPIYOR ?