Bilecik Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı

Bilecik Değerler Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı, bireylerin toplumda saygıdeğer bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı hedefleyen bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, bireylerin değerlerini fark etmelerine, geliştirmelerine ve hayatlarında uygulamalarına yardımcı olmayı amaçlar. Eğitim programı, bireylerin kişisel gelişimlerini desteklemek için tasarlanmıştır. Programın amacı, bireylerin sahip oldukları değerleri tanımalarını ve bunları hayatlarına entegre etmelerini sağlamaktır.

Böylece, bireylerin yaşamlarında daha mutlu ve sağlıklı bir şekilde ilerlemelerine yardımcı olunur. Eğitim programında, bireylerin değerleri belirlemelerine, değerlerini nasıl uygulayabileceklerine ve değerlerini başkalarına nasıl aktarabileceklerine yönelik konular ele alınır. Ayrıca, eğitim programı, bireylerin değerleriyle ilgili farkındalıklarını artırmayı ve onların insan haklarına saygı göstermelerini sağlamayı da amaçlar.

Eğitim sonunda, katılımcılar, değerlerini belirleyebilme, değerlerini uygulayabilme ve başkalarına aktarabilme konusunda daha bilinçli olurlar. Ayrıca, değerlerini hayatlarına entegre etme konusunda daha donanımlı hale gelirler. Eğitim programı tamamlandıktan sonra, katılımcılara uygulayıcı belgesi verilir.