Bilecik ISO 9001 Temel Kalite Yönetimi Sertifikası

ISO 9001:2015 Temel Kalite Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, işletmelerin kalite yönetim sistemlerinin temellerini öğrenmelerine ve bu standardın gerekliliklerini karşılamalarına yardımcı olan bir eğitim programıdır. Bu program, ISO 9001 standardının ana unsurlarını, süreç yaklaşımını, risk temelli düşünmeyi, dokümantasyon gerekliliklerini, iç denetim ve yönetim gözden geçirme faaliyetlerini kapsamaktadır.

Eğitim sonunda, katılımcılar ISO 9001 standardının temel unsurlarını anlayacak ve bir kalite yönetim sisteminin nasıl kurulacağı ve sürdürüleceği konusunda bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca, sertifika alarak, ISO 9001 standardı hakkındaki bilgi ve deneyimlerini işlerinde uygulayabileceklerdir.