Bilecik Laboratuvar Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bilecik Laboratuvar Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı, laboratuvar yöneticileri, laboratuvar çalışanları ve ilgili personelin laboratuvar yönetimi, kalite kontrol ve yönetim konularında bilgi sahibi olmalarını sağlamak için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, laboratuvarların yönetimi, ölçüm cihazları, kalite kontrol, personel yönetimi, güvenlik, denetim ve belgelendirme gibi konulara odaklanmaktadır.

Eğitim programı, ISO/IEC 17025 standardının gerekliliklerine uygun olarak tasarlanmıştır ve katılımcılara laboratuvar yönetimi konularında bilgi ve beceri kazandırmayı hedeflemektedir.