Bir Ateşe Attın Beni / Kamuran Akkor Şarkı Sözleri

Kamuran Akkor Kimdir?

Kamuran Akkor, 1947 yılında İstanbul'da doğmuş bir müzik dehasıdır. Klasik Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olan Gönül Akkor'un kardeşi olarak müzik dünyasına adım atmıştır. 1966 yılında Sezen Cumhur Önal'ın yazdığı şarkıları içeren 45'lik plaklarıyla tanınmaya başlayan Akkor, bu dönemde geniş bir dinleyici kitlesi edinmiştir. Kariyerinin ilk yıllarında pop müziği ile büyük başarı yakalayan sanatçı, zamanla Klasik Türk müziğine yönelmiş ve bu alanda da büyük bir ustalık göstermiştir. Kamuran Akkor, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla hem pop müzikte hem de Klasik Türk müziğinde iz bırakan önemli bir sanatçı olarak tanınmaktadır. Müzik dünyasındaki bu geçişi, onun sanatındaki derinlik ve çeşitliliği ortaya koymuş, onu her iki müzik türünde de büyük başarılara imza atan saygın bir sanatçı yapmıştır.

Özellikle 1980'lerde Arabesk müziğin popüler olduğu dönemde Kamuran Akkor, kendi tarzını ve yorumunu ortaya koyarak birçok hit şarkıya imza attı. "Sev Yeter", "Anadan Ayrı", "Bir Ateşe Attın Beni", "Bir Teselli Ver" ve "Üstüme Düşme Benim" gibi şarkılar, onun müzik kariyerinde önemli bir yer tutar. Kendine özgü yorumuyla ve duygusal derinliğiyle dinleyicilerin kalbinde taht kuran Kamuran Akkor, Türk müziğinin unutulmaz seslerinden biri olarak anılmaktadır.

Bir Ateşe Atıın Beni Şarkısı Ne Zaman Çıktı?
1992 yılında çıkmıştır.

Bir Ateşe Attın Beni / Kamuran Akkor Şarkı Sözleri
Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sevilir mi?
Değmeyecek biri için, gurur yere serilir mi?
Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni
Değersiz mi benim aşkım, yalanlara kattın beni
Dost üzülür, düşman güler, böyle derde gülünür mü?
Bilseydim hiç sever miydim aşkın sonu bilinir mi?
Umudumdun, dileğimdin, sen benim göz bebeğimdin
Seni kimler değiştirdi, yüreğinden attın beni
Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni
Değersiz mi benim aşkım, yalanlara kattın beni
Dost üzülür, düşman güler, böyle derde gülünür mü?
Bilseydim hiç sever miydim aşkın sonu bilinir mi

Kamuran Akkor'un Diğer Önemli Şarkıları

1. Gönül Yarası
  2. Gel Gör Beni Aşk Neyledi
  3. İçimde Bir His Var
  4. Bir Garip Yolcuyum
  5. Gurbet Kuşları
  6. Senin İçin
  7. Ne Güzel Sevdik
  8. Aklı Başında Deli
  9. Yağmur Yağar
  10. Gözlerinde Esir Kaldım

Kamuran Akkor'un bu ve daha birçok şarkısı Türk müziği repertuarının önemli parçaları arasında yer almaktadır.

Diğer Şarkı Sözleri İçin Buraya Tıklayınız!