Bitlis ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Nedir

ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri alanında faaliyet gösteren kişilerin, ISO 45001:2018 standartlarını anlamaları ve uygulamaları için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri ile ilgili kavramlar, prensipler ve uygulamalar hakkında kapsamlı bilgi sağlar. ISO 45001:2018, işyerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin gerekliliklerini belirleyen uluslararası bir standarttır. Bu standart, işyerlerinde çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumayı, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemeyi amaçlar. ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi, bu standartların gerekliliklerini anlamak, uygulamak ve denetlemek için gereken bilgi ve becerileri sağlar.

Eğitim programı, ISO 45001:2018 standartlarına uygun iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerini kurmak, yönetmek ve denetlemek için gereken temel kavramları, prensipleri ve yöntemleri öğretir. Eğitim, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri konusunda deneyimli kişilerin, ISO 45001:2018 standartlarına göre bağımsız bir denetim yapmaları için gerekli olan tüm bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlar. ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği alanında çalışan mühendisler, yöneticiler, danışmanlar, denetçiler ve diğer ilgili kişiler için uygundur.

Eğitim programı, katılımcıların işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerini daha etkili bir şekilde uygulamalarına ve denetlemelerine yardımcı olur. Bu sayede, işyerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemlerinin etkinliği artar ve çalışanların sağlığı ve güvenliği daha da güvence altına alınır.