Bitlis Robotik Kodlama Sertifikası

Bitlis Robotik Kodlama sertifikalı eğitim programı, katılımcılara robotik kodlama alanında temel bilgileri öğretmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program kapsamında katılımcılar, robotik kodlama için gerekli olan donanım ve yazılım araçları hakkında bilgi sahibi olurlar ve bu araçları kullanarak robotik kodlama uygulamaları yaparlar.

Eğitim programı, özellikle ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki öğrenciler, öğretmenler ve robotik kodlama alanında kariyer yapmak isteyenler için uygundur. Eğitim sonunda katılımcılara uygulayıcı belgesi verilir ve robotik kodlama konusunda yetkinlik kazanmalarına olanak tanınır. Bu eğitim programı, katılımcıların yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olur.