Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Biyomühendislik ve Malzeme Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

Biyomühendislik ve Malzeme Mühendisliği yüksek lisans programı, biyomühendislik ve malzeme mühendisliği alanlarında ileri düzey eğitim ve araştırma imkanı sunan bir programdır. Biyomühendislik, biyolojik sistemlerin tasarımı, üretimi ve kullanımına odaklanan bir mühendislik dalıdır. Malzeme mühendisliği ise, malzemelerin özelliklerini inceleyerek, onların tasarımı, üretimi ve kullanımına odaklanan bir mühendislik dalıdır.

Bu program, öğrencilerine biyomühendislik ve malzeme mühendisliği alanlarında ileri düzey bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlar. Öğrenciler, biyomühendislik ve malzeme mühendisliği alanlarında araştırma yapma becerisi kazanır ve bu alanlarda çalışabilecekleri birçok farklı sektörde çalışma imkanı bulurlar. Program, öğrencilerine biyomühendislik ve malzeme mühendisliği alanlarında yüksek düzeyde bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlayan dersler, laboratuar çalışmaları ve projelerden oluşur.

NE YAPIYOR ?