HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

5 S İş Yeri Organizasyonu Eğitimi

5 S İş Yeri Organizasyonu Eğitimi
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

5 S İşyeri Organizasyonu Eğitimi

5 S işyeri organizasyonu 5 aşamadan oluşan ve işyerinde gerekli tertibin, düzenin ve temizliğin sağlanması; bunun sonucunda maliyetlerin azaltılması, verimliliğin ve motivasyonun artması için yapılan çalışmalardır. Firmaların temel üretim alanında etkin bir rol oynayan ve işyerinin gerek malzeme, gerekse bilgi alışverişi konusunda daha aktif olmasını sağlayan 5 S, her geçen gün firmalar açısından önemi artmakta olan bir uygulamadır. Dolayısıyla özellikle üretim sektöründe bu konuda uzmanlaşmış ve organizasyonu yürütebilecek yetkinlikte kişilere ihtiyaç vardır.  Bu sektörde kariyer hedefleyen kişiler ise 5 S işyeri organizasyonu konusunda gerekli bilgileri sağlayabilecek uzaktan eğitim programlarından faydalanabilirler.

Uzaktan Eğitimin Avantajları

Günümüzde bilgisayara, tablet ve akıllı telefon gibi teknolojik araçların etkin kullanımıyla birlikte talebin gittikçe arttığı uzaktan eğitim sistemi, başta çalışan ve kursa gitmek için uygun zamanı bulamayan kişiler olmak üzere; derslere yetişme ve konuya o anda odaklanma zorunluluğunun getirdiği stresten uzak durmayan isteyen ya da kursa gitme imkânı olmayan kişiler için oldukça avantajlıdır. Dolayısıyla kariyer hedeflerini gerçekleştirmek isteyen ve 5S işyeri organizasyonu sertifikası almak isteyen bireyler, uzaktan eğitim ile konu hakkında kapsamlı bilgi edinme ve uzmanlaşma imkânına sahiptir. öğrenme ve bu bilgileri çeşitli örnekler üzerinde test etme ve deneyimleme

5S iş organizasyonu uzaktan eğitim programında ayıklama, düzenleme, temizlik, standartlaşma, sürdürme ve geliştirme adımlarıyla ilgili detaylı olarak katılımcılara bilgilendirme yapılır. Bunun dışında öğrenilen bilgiler seçilen bölgelerdeki çeşitli örnekler üzerinde test edilir ve böylece katılımcılar öğrendikleri teorik bilgileri örnekler aracılığıyla uygulama imkânına da sahip olur.

Eğitim İçeriği ve Uygulamanın İşletmeler Açısından Faydaları

Eğitim programının içeriğinde, bulunduğu firmada 5S uygulamak isteyen bireyler için yalın üretim yaklaşımları, 5S adımları ve uygulamaların içeriğinin görsel olarak anlatımları bulunur. Amaç katılımcılara konu hakkında kapsamlı bilgi sağlamak ve katılımcıların sektördeki iş bulma sürecini kolaylaştırmaktır.

5 S iş organizasyonunun temel amacı işyeri uygulamalarını iyileştirmek, firma içerisinde tertip ve düzeni sağlamaktır. Bunun dışında 5S uygulaması yalnızca bir temizlik faaliyeti olmakla kalmaz, aynı zamanda işyerindeki verimliliğin arttırılması, iş güvenliğinin sağlanması, iş sürecindeki kontrolün sağlanması ve olası kayıpların önlenmesi için de kullanılır. 

Ayrıca Bakınız

5 S İş Yeri Organizasyonu Sertifikalı Eğitim Programı