HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Hakkımızda

Kişisel ve mesleki gelişim adına farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere; destekleyici, nitelikli ve iş bulma olanakları yüksek sertifikalı eğitim programları düzenliyoruz. Günümüzde geldiğimiz rekabet koşulları göz önüne alındığında, kişinin kendini geliştirmeden, sertifikalı eğitimlere katılmadan, alanda bir farklılık ortaya koyamadan mesleki alanda kendine yer bulması oldukça zorlaşmıştır.  Sektörden gelen talepler doğrultusunda kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı kişiler yetiştirecek ücretli ve ücretsiz sertifikalı eğitim programlarını tüm Türkiye'ye sunuyoruz. Uzun yıllardır edinilen kurum tecrübesi ve misyonu ile kursiyerlerimize sertifikalı uzaktan eğitim programlarında alabilecekleri maksimum faydayı vermeye çalışarak kamu kurumuna olan güveni ve eğitimi ranta döndüren kurumların, eğitim vermeden sertifika vermelerini engellemek istiyoruz.

İstanbul Gedik Üniversitesi SEM (İGÜNSEM)

Farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı programlar düzenliyor, kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunuyoruz.

Eğitimlerimiz; İstanbul Gedik Üniversitesi’nin alanında uzman akademisyenleri, eğitmenleri ve iş ortağı partnerlerinin profesyonellerden oluşan uzman kadrosuyla gerçekleştiriliyor, eğitimlerde teorik bilginin yanı sıra uygulamaya yönelik atölye çalışmaları, vaka çalışmaları ve örnek olaylara sıklıkla yer veriliyor.

Gelişen teknolojiyi kullanan, aktüel, nitelikli, ve yenilikçi, eğitim programlarımız sayesinde hayatınıza dokunuyoruz.

Gedik Borsa Okulu Nedir?

Gedik Borsa Okulu başta finans sektörü ve reel sektör olmak üzere yaşam boyu öğrenme bakış açısıyla çocuklara, gençlere, üniversite öğrencilerine, ev hanımlarına ve emeklilere ekonomi ve finans alanında eğitimler vermeyi hedefliyor.

Gedik Borsa Okulu’nda verilecek eğitimlerin amacı: Yatırımcıların, sermaye piyasalarında kariyer yapmak isteyenlerin ve bu konulara ilgi duyanların ekonomi-finans alanında uzmanlaşmasını sağlamak, her kesimden katılımcıların finansal kavramlar, piyasalar ve finansal araçlar hakkında temel bilgiye sahip olmasını ve yatırım kararlarında, paranın kullanımı ve yönetiminde, doğru yatırım araçları seçiminde rasyonel değerlendirme yapmasını sağlamaktır.

Uygulamalı Eğitimlerimiz, Nişantaşı ve Kartal Yerleşkesi’nde kurulan finans laboratuvarında yapılmaktadır.