HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Aile Danışmanı Nerelerde Çalışır

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Aile Danışmanı Nerelerde Çalışır

Aile danışmanları, genellikle psikoloji, sosyal hizmetler, evlilik ve aile terapisi gibi alanlarda lisans ve/veya yüksek lisans derecesine sahip olan profesyonellerdir. Aile danışmanları, ailelerin çeşitli sorunlarına yardımcı olmak için bireysel, çift ve aile seansları düzenleyen danışmanlardır.

Aile danışmanları, aşağıdaki yerlerde çalışabilirler: Özel Pratikler: Birçok aile danışmanı, özel bir uygulama açar ve müşterilere bireysel, çift veya aile terapisi hizmeti sunar. Hastaneler ve Klinikler: Aile danışmanları, bir hastane veya klinikte çalışarak, hasta veya danışanların aile sorunlarına yardımcı olurlar. Okullar ve Üniversiteler: Bazı aile danışmanları, okullarda veya üniversitelerde çalışarak, öğrencilerin ve ailelerinin eğitim sorunlarına yardımcı olurlar. Toplum Merkezleri: Aile danışmanları, sosyal hizmet merkezleri gibi toplum merkezlerinde çalışarak, ailelerin çeşitli ihtiyaçlarına yardımcı olurlar. Hükümet Kurumları: Bazı hükümet kurumları, ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için aile danışmanları işe alabilirler. Özel Şirketler: Bazı özel şirketler, çalışanların aileleriyle ilgili sorunları çözmek için aile danışmanları işe alabilirler. Dinî Kurumlar: Bazı dini kurumlar, aile danışmanlarına ihtiyaç duyarlar ve cemaat üyelerine yardımcı olmaları için işe alabilirler.

Özetle, aile danışmanları, çeşitli alanlarda çalışabilirler ve ailelerin çeşitli sorunlarına yardımcı olurlar.