HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

B1 Seviye Fransızca Eğitimi Nedir?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

B1 Seviye Fransızca Eğitimi, Fransızca dilini öğrenen kişilere yönelik bir dil eğitimi programını ifade eder. B1 seviye, Avrupa Dil Portföyü (CEFR - Common European Framework of Reference for Languages) tarafından belirlenen bir dil yeterlilik seviyesidir. Bu seviye, dil öğrenenlerin iletişim becerilerini geliştirmesine ve daha karmaşık cümleler kurmasına olanak tanır. B1 seviyesinde, günlük yaşamda ve iş yerinde temel iletişim gereksinimlerini karşılayacak yeterlilik düzeyi hedeflenir.

B1 Seviye Fransızca Eğitimi şunları içerebilir:

• Konuşma ve Anlama Becerileri: Bu eğitimde, öğrenciler Fransızca konuşma ve anlama becerilerini geliştirirler. Günlük konuşmaları anlama, basit konuları tartışma ve görüşlerini ifade etme yetenekleri geliştirilir.
  • Yazma ve Okuma Becerileri: Öğrenciler, Fransızca yazma ve okuma becerilerini ilerletirler. Bu, kısa metinleri okuma, özetleme yazma ve günlük yazışmaları anlama ve yazma becerilerini içerebilir.
  • Dilbilgisi ve Sözcük Bilgisi: Dilbilgisi kuralları ve temel sözcük bilgisi öğretilir. Fransızca cümle yapıları, fiil çekimleri, zamanlar ve kelime dağarcığı üzerine odaklanılır.
  • Dil ve Kültür: Eğitim, Fransız kültürü, gelenekleri ve günlük yaşamı hakkında bilgi sunabilir. Öğrencilere Fransızca konuşulan ülkelerin kültürel özellikleri hakkında bilgi verir.
  • Dil Becerileri Pratiği: Öğrencilere gerçek yaşam senaryoları ve rol oyunları gibi pratik dil kullanma fırsatları sunulabilir. Bu, iletişim becerilerini günlük yaşam ve iş ortamında kullanmaya yardımcı olur.
  • Sınav ve Değerlendirme Hazırlığı: Eğitim, öğrencileri Fransızca dil sınavlarına (örneğin, DELF/DALF gibi) veya iletişim becerilerini ölçen değerlendirmelere hazırlar.

B1 Seviye Fransızca Eğitimi, Fransızca konuşulan ülkelerde yaşamak, çalışmak veya eğitim almak isteyenler, iş yerinde Fransızca dilini kullanmak isteyenler ve genel olarak Fransızca dilini öğrenmek isteyenler için uygundur. Bu seviye, temel iletişim ihtiyaçlarını karşılamak ve daha karmaşık metinleri anlamak için yeterli bir dil yeterliliği sunar.