HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü

Bilgi Güvenliği Teknolojisi bölümü, bir üniversitede ya da mesleki eğitim kurumunda verilen bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, bilgisayar sistemlerinin güvenliğini sağlamaya yönelik teknolojileri öğrenirler. Bilgi Güvenliği Teknolojisi bölümü, öğrencilere bilgi güvenliği yönetimi, ağ güvenliği, veri güvenliği gibi konuları öğretir. Aynı zamanda, bu bölüm öğrencilere bilgi güvenliği ihlallerini önleme, bilgi güvenliği politikalarını yönetme ve bilgi güvenliği risklerini değerlendirme gibi konuları da öğretir.

Bilgi Güvenliği Teknolojisi bölümü mezunları, şirketlerde, kamu kuruluşlarında ve diğer kuruluşlarda bilgi güvenliği uzmanı olarak çalışabilirler.

Ayrıca Bakınız - Bilgi Güvenliği Sorumlusu Sertifikalı Eğitim Programı

Ayrıca Bakınız - ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifika Programı