HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü

Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü, bir üniversitede ya da mesleki eğitim kurumunda verilen bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, bilgi ve belge yönetimi mesleğini öğrenirler. Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü, öğrencilere bilgi ve belge sistemlerinin yönetimi, bilgi ve belge işleme, bilgi ve belge arşivleme gibi konuları öğretir. Aynı zamanda, bu bölüm öğrencilere bilgi ve belge yönetimi standartlarını uygulama, bilgi ve belge yönetimi projelerini yönetme gibi konuları da öğretir.

Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü mezunları, şirketlerde, kamu kuruluşlarında ve diğer kuruluşlarda bilgi ve belge yönetimi uzmanı olarak çalışabilirler.

Ayrıca Bakınız - ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifika Programı