HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, bir üniversitede ya da mesleki eğitim kurumunda verilen bir eğitim programıdır. Bu bölümde öğrenciler, bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri mesleğini öğrenirler. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, öğrencilere bilgisayar programlama, veri yapıları, algoritmalar gibi konuları öğretir. Aynı zamanda, bu bölüm öğrencilere bilgisayar sistemlerinin yönetimi, ağlar ve dağıtık sistemler gibi konuları da öğretir.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü mezunları, şirketlerde, kamu kuruluşlarında ve diğer kuruluşlarda bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri uzmanı olarak çalışabilirler.

Ayrıca Bakınız - Bilgisayar Programcılığı Sertifikalı Eğitim Programı

Ayrıca Bakınız - Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası