HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Dekorasyon Bölümü Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Dekorasyon Bölümü

Dekorasyon bölümü, bir mekânın görünümünü ve iç mekan tasarımını etkileyen çeşitli öğelerin seçimi, yerleştirilmesi ve kullanımı ile ilgilenen bir mesleki alandır. Bu bölümde öğrenciler, mekânların iç tasarımını etkileyen öğeleri seçmek, yerleştirmek ve kullanmak için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olurlar.

Dekorasyon bölümünde öğrenciler, mekânların iç tasarımını etkileyen öğelerin seçimi, yerleştirilmesi ve kullanımı ile ilgili olarak çeşitli dersler alırlar. Bu dersler arasında renk uyumları, mekân tasarımı, aydınlatma tasarımı gibi konular yer alır. Ayrıca, bu bölümde öğrenciler ayrıca mekânların iç tasarımı ile ilgili olarak çeşitli laboratuvar dersleri de alırlar. Bu dersler sayesinde öğrenciler mekânların iç tasarımı ile ilgili olarak çeşitli öğeleri seçmek, yerleştirmek ve kullanmak için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olurlar.