HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Diskalkuli Eğitimi Sertifikası Nasıl Alınır?

Diskalkuli Eğitimi Sertifikası Nasıl Alınır?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Diskalkuli eğitimi sertifikası nedir

Diskalkuli eğitimi sertifikası, diskalkuli olan çocuklar ve yetişkinler için matematiksel becerilerini geliştirme eğitimi vermek isteyen kişilerin alabileceği bir belgedir. Bu sertifika, diskalkuli eğitimi vermek için gerekli bilgi ve becerilerin sahibi olduğunu gösterir.

Sertifika için gereken eğitim ve deneyim

Diskalkuli eğitimi sertifikası almak için, diskalkuli eğitimi vermeyi amaçlayan kişilerin eğitim alması ve belirli bir deneyim kazanması gerekir. Bu eğitimler, özel eğitim kurumları tarafından verilir ve sertifikalı diskalkuli eğitmeni olmak isteyen kişilerin eğitimi tamamlamaları gerekir.

Sertifika süreci ve başvuru şartları

Diskalkuli eğitimi sertifikası almak için, başvuru şartlarının karşılanması ve eğitimi tamamlamak gerekir. Başvuru şartları arasında eğitim ve deneyim gibi faktörler yer alır. Tamamlanan eğitim ve deneyim belgesi ile birlikte başvuru yapılır ve sertifika almak için gerekli sınavlar ve değerlendirmeler yapılır.

Diskalkuli eğitimi sertifikası, diskalkuli olan çocuklar ve yetişkinler için matematiksel becerilerini geliştirme eğitimi vermek isteyen kişilerin alabileceği bir belgedir. Sertifika için, diskalkuli eğitimi vermeyi amaçlayan kişilerin eğitim alması ve belirli bir deneyim kazanması gerekir. Başvuru şartları arasında eğitim ve deneyim gibi faktörler yer alır ve sertifika almak için tamamlanan eğitim ve deneyim belgesi ile birlikte başvuru yapılır ve sertifika almak için gerekli sınavlar ve değerlendirmeler yapılır.


Ayrıca Bakınız - Diskalkuli Eğitimi Sertifika Programı