HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

E-devlet Aile Danışmanlığı Başvurusu Nasıl Yapılır?

E-devlet Aile Danışmanlığı Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

E-devlet aile danışmanlığı başvurusu nasıl yapılır?

E-devlet aile danışmanlığı başvurusu yaparak en kaliteli çözümleri değerlendirmek mi istiyorsunuz? Bu durumda gerek başvuru süreci gerekse de aile danışmanlığı ile alakalı bütün merak ettiklerinizi değerlendirmenin tam zamanı. Sizin için hazırladığımız bu rehber aracılığıyla kusursuz bir deneyimden fayda sağlayabileceksiniz.

Aile danışmanlığı, aile içerisinde çeşitli problemlerle karşı karşıya kalan kimselerin daha başarılı bir ilişki yaşaması adına alınan hizmetlerdir. Aile içi çatışmalar başta olmak üzere ikili ilişkilerdeki sorunların tamamında aile danışmanlığı hizmetlerinden faydalanılmaktadır. Ancak aile danışmanından destek almak adına e-devlet başvurusunu doğru bir şekilde tamamlamak gerekir. İşte e-devlet başvurusu konusunda bütün merak ettikleriniz!

Aile danışmanlığı başvurusu nasıl gerçekleşir?

E-devlet aracılığıyla aile danışmanlığı başvurusu gerçekleştirmek isteyenlerin aşağıdaki adımları takip etmesi gerekir. Bu çerçevede başvuru başarıyla sonuçlanır ve aile danışmanlığından fayda sağlamak mümkün olur.

Başvuruyu tamamladıktan sonra aile ve sosyal hizmetler bakanlığı’na bağlı birimler sizinle iletişime geçecektir. Bu çerçevede aile danışmanlığından faydalanmanız mümkün olacaktır.

Aile danışmanlığı ile alakalı bilmeniz gerekenler

E-devlet aracılığıyla başvuru yapabileceğiniz ‘aile danışmanlığı’ hizmeti profesyoneller tarafından sunulmaktadır. Bu çerçevede amaç aile birliğinin sağlanması ve ilişkilerin daha güçlü bir çerçeveye oturtulmasıdır. Aile danışmanları, gerekli eğitimleri almış ve sertifika sahibi kimselerdir. Bu nedenle de e-devlet aile danışmanlığı başvurusu yaparken uzmanlardan destek alacağınızı unutmamalısınız.

Aile danışmanları sadece sorunlara yönelik yaklaşımlar sergilemez. İlişkilerin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve problem yaratması muhtemel sorunların ortadan kaldırılması da arzu edilmektedir. Siz de e-devlet başvurusu yaparak aile danışmanı desteği alabileceğinizi unutmamalısınız. E-devlet sistemindeki formu doğru bir şekilde doldurmanız bu konuda destek alıp almayacağınızın belirlenmesinde etkili olacaktır. O halde hemen başvurunuzu yapın!