HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

E-devlet Aile Danışmanlığı Başvurusu Nedir?

E-devlet Aile Danışmanlığı Başvurusu Nedir?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

E-devlet aile danışmanlığı başvurusu nedir?

E-devlet aile danışmanlığı başvurusu yaparak başarılı bir ilişki planlaması için en önemli adımı atmaya ne dersiniz? Kaliteli bir yaklaşımla hazırlanan başvuru süreci dijitalleşmeyi kullanarak en kolay sonuçlara ulaşmanızı da sağlar. Bu çerçevede e-devlet başvuruları sizin için çok özel bir deneyime dönüşür. İşte e-devlet aracılığıyla aile danışmanlığı başvurusu süreçleri!

Aile danışmanlığı başvurusu nasıl gerçekleştirilir?

E-devlet aracılığıyla gerçekleştireceğiniz danışmanlık başvurusu sayesinde aile ilişkilerinizi daha başarılı bir seviyeye taşıyabileceksiniz. Özellikle de bir profesyonelden destek alma ihtiyacı duyuyorsanız bu konuda en doğru seçenek e-devlet aracılığıyla başvuru olmalı. İşte e-devleti kullanarak gerçekleştireceğiniz başvuru süreci!

E-devlet üzerinden gerçekleştireceğiniz başvurularda süreç aile, çalışma ve sosyal hizmetler i̇l müdürlüğü ekiplerinin sizinle iletişime geçmesiyle sonuçlanacaktır.

Aile danışmanı kimdir?

Aile danışmanları üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan lisans diplomasına sahip ve ‘aile danışmanlığı’ hizmeti almış kimselere denmektedir. Sertifika alarak bu alanda hizmet veren profesyoneller için en önemli konu aile arasındaki ilişkilerin sağlam temeller üzerine oturtulmasıdır.

Aile danışmanlığı hangi süreçleri kapsar?

Bir profesyonel için aile danışmanlığı hizmetlerini gerçekleştirmek çok değerlidir. Aşağıdaki görevleri değerlendirildiğinde aile danışmanlığı hizmetleri daima önemli kabul edilen konular arasındadır. Bu yönüyle aile danışmanlarının görevi şu şekildedir.

Tüm bu rolleri düşünüldüğünde aile danışmanının görevi her şeyden önemlidir. Bu çerçevede bir aile danışmanından destek almak istiyorsanız mutlaka profesyonel bir seçim gerçekleştirmelisiniz.