HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

E-Devlet Onaylı Sertifika Ne İşe Yarar

E-Devlet Onaylı Sertifika Ne İşe Yarar
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

E-Devlet Onaylı Sertifika

E-Devlet Onaylı Sertifika, kişilerin elektronik ortamda güvenli bir şekilde işlem yapabilmesi için kullanılan bir elektronik kimlik belgesidir. Bu sertifika, kullanıcıların kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirmelerine ve elektronik ortamda güvenli işlem yapabilmelerine olanak sağlar.

E-Devlet Onaylı Sertifikalar, birçok internet tabanlı uygulamalarda kullanılabilir. Örneğin, e-devlet hizmetleri gibi güvenli birçok internet tabanlı uygulamalarda kullanılan bu sertifika, kişilerin kimliğini doğrulamak ve işlemlerini güvenli bir şekilde yapmalarını sağlar. Vergi beyanı, borç sorgulama, bankacılık işlemleri, kamu kurumları ile iletişim ve diğer birçok işlem, E-Devlet Onaylı Sertifikalar kullanılarak gerçekleştirilebilir.

E-Devlet Onaylı Sertifikalar, üç farklı seviyede sunulur: birinci seviye, ikinci seviye ve üçüncü seviye. Bu seviyeler, farklı işlemler için gerekli olan güvenlik seviyesine göre belirlenir. Birinci seviye sertifikalar, genellikle kişisel bilgilerin paylaşılması için kullanılırken, ikinci ve üçüncü seviye sertifikalar, daha hassas işlemler için gereklidir.

E-Devlet Onaylı Sertifikalar, TÜBİTAK tarafından verilir ve belirli koşullara göre kullanıcıların kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirmelerine olanak tanır. Bu koşullar arasında, kişilerin kimlik doğrulama işlemlerini tamamlaması, belirli bir ücret ödemesi yapması ve belirli güvenlik prosedürlerini takip etmesi yer alır. Sonuç olarak, E-Devlet Onaylı Sertifikalar, kişilerin internet ortamında güvenli işlem yapmalarına olanak tanır. Bu sertifikalar, birçok işlem için gereken kimlik doğrulama işlemlerinin yapılması için kullanılır ve kamu kurumları, bankalar, e-ticaret siteleri ve diğer birçok kuruluş tarafından kullanılır.