HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Eczane Yardımcı Personeli Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Eczane yardımcı personeli, eczacıların çalışmalarını destekleyen ve eczanenin işleyişinde görev alan sağlık personelidir. Eczane yardımcıları, ilaç satışı, ilaçların depolanması, stok yönetimi, müşteri hizmetleri, reçete işlemleri ve diğer ilgili görevleri yerine getirirler.

Eczane yardımcıları, müşterilere doğru ve güvenli ilaç kullanımı konusunda bilgilendirme yapabilirler. Ayrıca, ilaçların depolanması ve saklanması ile ilgili kurallara uygun şekilde ilaçları etiketleyip, düzenleyebilirler. Reçete işlemleri sırasında eczacıların yanında çalışarak, müşterilerin reçetelerini hazırlar ve teslim ederler. Eczane yardımcıları, eczanenin genel düzenini ve temizliğini sağlamak da dahil olmak üzere, eczanenin günlük işleyişinde birçok farklı görevi üstlenirler.

Eczane yardımcıları, eczacılarla birlikte çalışırlar ve eczacılık mesleğinde kariyer yapmak isteyenler için önemli bir adımdır. Eczane yardımcısı olarak çalışan kişiler, eczacılık mesleği hakkında önemli bilgiler edinirler ve kariyerlerini geliştirmek için ilerleme fırsatlarına sahip olabilirler. Eczane yardımcısı olmak için bir eğitim programını tamamlamak ve sertifika almak gerekebilir. Eczane yardımcılığı eğitim programları, sağlık hizmetleri okullarında ve mesleki eğitim merkezlerinde sunulabilir. Programların süresi ve gereksinimleri kurumdan kuruma değişebilir.

Tüm sağlık kurumları tarafından sizden talep edilecek, üniversite onaylı Diş Heimi Asistanlığı, Eczane Yardımcı Personeli ve Hasta Kayıt Kabul Sertifikasına avantajlı fiyattan kayıt olmak için: https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/dis-hekimi-asistanligi-eczane-yardimciligi-tibbi-sekreterlik-sertifika-paketi