HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Eğitimcinin Eğitimi Kitapları

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Eğitimcinin eğitimi veya öğretmen eğitimi üzerine pek çok değerli kitap bulunmaktadır. Bu kitaplar, öğretim metodolojileri, öğrenme teorileri, sınıf yönetimi ve diğer önemli konular hakkında bilgi sağlar. İşte bu alandaki bazı popüler ve yaygın olarak önerilen kitaplardan birkaçı:

"The Art and Science of Teaching" - Robert J. Marzano

Öğretimin hem sanat hem de bilim olduğunu vurgulayan bu kitap, etkili öğretim için stratejiler ve teknikler sunmaktadır.
"Educational Psychology" - Anita Woolfolk

Öğrenme, öğretme ve eğitimsel süreçlerle ilgili psikolojik teorileri ve uygulamaları ele alır.
"Teaching to Transgress: Education as the Practice of Freedom" - bell hooks

Kritik pedagoji üzerine derinlemesine bir bakış sunan bu kitap, öğrenci özgürlüğü ve öğretimde dönüştürücü uygulamalar hakkında fikirler sunar.
"Mindset: The New Psychology of Success" - Carol S. Dweck

Büyüme zihniyeti kavramını tanıtarak, öğrencilerin ve öğretmenlerin başarısını nasıl etkilediğini inceleyen bu kitap, eğitimciler için oldukça aydınlatıcıdır.
"The First Days of School: How to Be an Effective Teacher" - Harry K. Wong & Rosemary T. Wong

Özellikle yeni öğretmenler için değerli olan bu kitap, yılın ilk günlerinde etkili öğretim ve sınıf yönetimi stratejileri sunar.
"Understanding by Design" - Grant Wiggins & Jay McTighe

Öğretmenlere, öğrenci anlayışını merkeze alarak ders planı hazırlama konusunda rehberlik eden bir kitaptır.
"Pedagogy of the Oppressed" - Paulo Freire

Kritik pedagoji ve eğitimin toplumsal rolü üzerine düşündürücü bir çalışma.
"The Courage to Teach: Exploring the Inner Landscape of a Teacher's Life" - Parker J. Palmer

Öğretmenlerin içsel dünyalarını ve öğretmenlik mesleğinin zorluklarıyla başa çıkma yöntemlerini keşfeden derinlemesine bir kitap.
"Classroom Management: Creating Positive Outcomes for All Students" - Lisa Bloom

Bu kitaplar, eğitimcinin eğitimi ve öğretmen eğitimi konularında derinlemesine bilgi ve perspektif sağlayabilir. Ancak, hangi kitabın sizin için en uygun olduğunu belirlerken, öğretim alanınızdaki ve coğrafi bölgenizdeki özel ihtiyaçlarınızı ve ilgi alanlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Önerilen bu kitapların yanı sıra, yerel ve ulusal yayıncılardan da pek çok değerli kaynak bulunabilir.

Eğitimcinin Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı'na Ulaşmak İçin Tıklayınız