HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Eğitimde Ölçme Ve Değerlendirme Doktora Programı Maaşı

Eğitimde Ölçme Ve Değerlendirme Doktora Programı Maaşı
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Eğitimde Ölçme Ve Değerlendirme Doktora Programı 


Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme bölümünde çalışacak akademik personelin maaşı ülke, üniversite, akademik unvan ve tecrübe gibi faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle, tam bir cevap vermek için daha spesifik bilgiler gereklidir. Ancak, genel olarak, Türkiye'de öğretim görevlilerinin maaşları Devlet Memurları Kanunu'na göre belirlenmektedir ve akademik unvanlara göre değişiklik göstermektedir.

2019 yılı için Türkiye'de lisans düzeyinde bir öğretim görevlisinin brüt maaşı, en düşük unvan olan öğretim görevlisi için 5.387 TL, en yüksek unvan olan profesör için ise 11.859 TL'dir. Yüksek lisans ve doktora düzeyindeki öğretim görevlilerinin maaşları ise bu aralıkta değişebilir.

Özel sektörde çalışan eğitimde ölçme ve değerlendirme uzmanları için maaşlar, şirket, sektör, iş deneyimi, pozisyon ve bölgeye göre değişebilir. Türkiye'deki ortalama bir eğitimde ölçme ve değerlendirme uzmanının yıllık brüt maaşı yaklaşık 70.000 TL ila 120.000 TL arasında değişebilir. Ancak, özel sektördeki maaşlar sektör, pozisyon ve iş deneyimi gibi faktörlere bağlı olarak değiştiği için, tam bir cevap için daha spesifik bilgiler gereklidir.