HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

ISO 9001:2015 Sertifikası

ISO 9001:2015 Sertifikası
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

ISO 9001:2015, kalite yönetim sistemi standardıdır ve bir organizasyonun ürünlerinin veya hizmetlerinin kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için gereksinimleri belirler. ISO 9001:2015 sertifikası, bir organizasyonun bu standartın gereksinimlerini yerine getirdiğini ve kalite yönetim sistemi açısından uygun olduğunu gösteren bir belgedir.

ISO 9001:2015 sertifikası, uluslararası standartlara uygun kalite yönetim sistemi oluşturmuş ve bu sistemleri sürdürmekte başarılı olan organizasyonlar için verilir. ISO 9001:2015 standardının gereksinimlerini yerine getiren bir organizasyon, sertifikasyon sürecini tamamladıktan sonra sertifika alabilir.

ISO 9001:2015 sertifikası almak için öncelikle bir sertifikasyon kuruluşu seçmeniz gerekiyor. Bu kuruluş, sertifikasyon sürecinde size rehberlik edecektir. Sertifikasyon süreci, organizasyonunuzun kalite yönetim sistemi belgelendirmesi için gereken adımları tamamlamanızı içerir. Bu adımlar, standartın gereksinimlerine uygun bir kalite yönetim sistemi oluşturmak, uygulamak ve sürdürmek için gerekli olan belgeleri hazırlamak ve sertifikasyon kuruluşu tarafından yapılacak bir denetim sürecinden geçmek gibi işlemleri içerir.

ISO 9001:2015 sertifikasyonu, bir organizasyonun kalite yönetim sistemi açısından uluslararası standartlara uygun olduğunu gösterir ve müşterilerinize kaliteli ürünler veya hizmetler sunmanızda yardımcı olur. Sertifikasyon süreci, zaman alıcı ve maliyetli olabilir, ancak birçok organizasyon için sertifikasyon sürecinin faydaları uzun vadede daha fazla iş fırsatı, müşteri memnuniyeti ve verimlilik artışı gibi faydaları beraberinde getirebilir.

 

Kampanyadan yararlanmak için BURAYA TIKLAYINIZ