HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Sertifikası

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Sertifikası
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Sertifikası

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi sertifikası, çözüm odaklı terapi yöntemleri hakkında eğitim almış ve bu alanda uzmanlaşmış bireylerin alabileceği bir sertifikadır. Bu sertifika, genellikle sağlık, psikoloji ve sosyal hizmetler alanında çalışan profesyonellerin ilgi alanına girer.

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, müşterinin belirli bir sorununa odaklanan ve hızlı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan bir terapi yaklaşımıdır. Bu yaklaşım, müşterinin geçmişindeki problemlerle değil, şu anki sorunları ve hedefleriyle ilgilenir. Terapist, müşterinin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için müşteriye sadece birkaç seansta odaklanmış sorular sorar.

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi sertifikası için farklı kurumlar tarafından eğitim programları sunulmaktadır. Bu programlar, genellikle 2 ila 5 gün arasında değişen bir süreyi kapsar ve çeşitli eğitim materyalleri, seminerler, vaka çalışmaları ve pratik egzersizler içerir. Sertifika programları, terapistlerin müşterilerine daha iyi yardımcı olmalarına yardımcı olacak becerileri öğretmeyi amaçlar.