HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Günümüzün zorlu koşullarında işletmeler, varlıklarını tehdit edecek birçok krizle karşı karşıya geliyor. Böyle durumlar karşısında soğukkanlılığını koruyup, yapıcı çözümler bulan yönetici kadroları minimum zararla bu durumu atlatırken; kriz yönetimi konusunda bilgisiz ve tecrübesiz olanlar ise işletmenin tamamen yok olma tehlikesiyle bile karşı karşıya gelebiliyorlar. Dolayısıyla sıkça yaşanabilecek bu problemleri en akılcı biçimde halledebilmek için her yönetici adayının veya yöneticinin bu konuda eğitimli olmasında yarar var. Bunun içinse zaten kısıtlı bir zamanı olan yönetici adaylarının veya yöneticilerin evinden çıkıp saatlerini kurslarda harcamasına gerek yok. Konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan uzaktan eğitim paketleri ile kriz yönetimi konusunda örgün eğitim sisteminin vereceği aynı bilgilere sahip olmak mümkün.

Yöneticiler Kriz Oluşmadan Önce Nasıl Bir Yaklaşım Sergilemeli?

İşletmelerde oluşan krizlerin birçoğu yöneticilerin kontrolü altında değildir ve genellikle öngörülemez. Bu yüzden birçok yönetici ne olduğunu bile anlamadan kendilerini, işletmelerini, çalışma arkadaşlarını ve toplumu sıkıntıya sokacak durumlarla aniden yüz yüze gelirler. Yöneticilerin veya hedefi bu yolda olan kişilerin krizi yönetebilmesi içinse proaktif olmaya; yani olayları önceden öngörebilme yeteneğine sahip olması gerekir.  Her zaman krizden bir adım önde olmak, olabilecekleri gerçeğe en yakın şekilde tespit etmek ve bunun öncesinde gerekli çözümleri hazırlamak için yöneticilerin ihtiyaç duyduğu tüm bilgiler uzaktan eğitim paketi içeriğinde mevcut. Olası kriz durumlarıyla ilgili çarpıcı örneklerle ve çözüm yöntemleriyle de pekiştirilen bu konulara hâkim olmak ise, daha iyi bir yönetici olma yolunda atılacak önemli bir adım.

Uzaktan Eğitim Programı ile Kriz Yönetimi Eğitimi

Kriz yönetimi eğitimi belki de bir yöneticinin veya yönetici adayının üzerinde durması gereken en önemli konulardan biri. Çünkü içinde bulunduğumuz çağın getirdiği parasal sıkıntılar ve bunun sebep olduğu psikolojik problemler, oluşabilecek her türlü krizin gözden kaçmasına ve daha da önemlisi bu tür problemlerin oluşmasına sebep oluyor. İşte bu kısır döngüye düşmemek ve işletmenin geleceğini güvende tutmak için bu tür eğitimlerin mutlaka her yönetici tarafından alınması gerekiyor. Bunun içinse maddi ve manevi açıdan örgün öğretime göre çok daha avantajlı olan uzaktan eğitim sisteminden faydalanmakta yarar var.

Ayrıca Bakınız

Kriz Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı