HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Özel Aile Danışmanı Nasıl Olunur?

Özel Aile Danışmanı Nasıl Olunur?
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Özel aile danışmanı olmak

Özel aile danışmanı son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olarak dikkat çeker. Bireylerin yaşamlarında karşı karşıya kaldıkları problemleri aşmaları adına gerekli olan süreçleri değerlendirmek için siz de tercihiniz özel aile danışmanlığı olmalı.

Daha kaliteli bir süreç yönetimi ve kusursuz bir deneyim elde etmek adına yapmanız gereken sadece koşulları değerlendirmeye başlamak olmalı. O halde sizi bekleyen birbirinden özel süreçleri ele almaya başlamalısınız.

Özel aile danışmanı olmak için gerekli koşullar

Aile danışmanlığı hizmeti sağlamak adına öncelikli olarak tıp, hemşirelik, çocuk gelişimi, sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji ve rehberlik bölümlerinden mezun olmak gerekir. Bu bölümlerden mezun olduktan sonra aile danışmanlığı sertifikası almak gerekmektedir. Sertifika almak istemeyen kimselerin bir seçenek olarak ‘aile danışmanlığı’ alanında yüksek lisans yapmaları da tercih edilmektedir.

Danışmanlık konusunda gerekli bütün koşulların sağlanması oldukça avantajlı çözümleri gündeme getirir. Bu bağlamda aile danışmanlarının özel olarak hizmet vermeleri mümkün olmaktadır. Peki, siz de bir aile danışmanı olmak istediğinizde ne tür avantajlardan fayda sağlayabilirsiniz?

Özel aile danışmanı olmanın avantajları

Aile danışmanlığı konusunda çözüm üretmek isteyen kimselerin çeşitli avantajlardan faydalanacağından söz etmek mümkün, bu çerçevede becerilerini etkin bir şekilde sergileyebilecek olan kimseler için aşağıdaki ayrıcalıkları değerlendirmesi elzemdir, aile danışmanlığı alanında özelde işe başlayan kimselerin kısa sürede yükselmeleri ve bir üst pozisyona geçmeleri mümkündür.

Birikimin arttırılmasıyla birlikte özel aile danışmanlığı merkezi kurmak ve kendi hesabına hizmet vermek muhtemeldir, yenilikçi projeler ve fikirlerle sektörde başarı elde etmek mümkün olur,Sabit bir maaş kazanmak yerine daha fazla gelir elde etmek imkânı vardır,Akademisyen olarak çalışarak ek gelir elde etmek mümkündür.

Tüm bu faktörler değerlendirildiğinde siz de özel bir aile danışmanı olarak sektördeki yerinizi alabilirsiniz. Üstelik elde edeceğiniz ayrıcalıklarla sadece kârlı bir iş yapmış olmayacaksınız. Aynı zamanda mesleğinizden de keyif alma şansına sahip olabileceksiniz. Size en uygun seçenekler ve çok daha fazlası için hemen harekete geçmelisiniz. Bu çerçevede elde edeceğiniz çözümler sizin adınıza çok daha ilgi çekici olacaktır.