HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Özel Eğitim

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Özel Eğitim Nedir

Özel eğitim, özel gereksinimleri olan öğrencilerin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış eğitim programlarıdır. Engelli veya öğrenme güçlüğü yaşayan bireylerin, diğer öğrencilerle aynı sınıflarda öğrenmeleri zor veya imkansız olabilir. Bu nedenle, özel eğitim, bu öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış öğrenme programları, materyalleri ve kaynakları sağlar.

Özel eğitim, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir öğrenme ortamı sağlamakta ve her bireyin eğitim hakkını korumakta önemli bir role sahiptir. Özel eğitim ayrıca öğrencilerin yaşadıkları sosyal, duygusal ve davranışsal sorunları da ele alır ve bu sorunlara uygun çözüm yolları geliştirir.