HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

REKLAM VE REKLAMCILIK UZMANLIĞI EĞİTİMİ

REKLAM VE REKLAMCILIK UZMANLIĞI EĞİTİMİ
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

REKLAM VE REKLAMCILIK UZMANLIĞI EĞİTİMİ

 

Mal ve hizmetin piyasasındaki rekabetin gün geçtikçe büyümesi ve pazar payının daralması, firmaları birbirinden ayırt etmeye yarayacak reklam faaliyetlerine verilen önemin de artmasındaki en önemli sebeplerden biri. Bununla birlikte, firmaların müşteri kazanmak ve rakiplerinden her daim önde olmak için atacakları ilk adım ise, kuşkusuz reklam çalışmalarına başlamak oluyor. Dikkat çekecek ve akılda kalacak şekilde, ürün veya hizmet tanıtımının sunumunun etkili bir şekilde yapılması içinse işinde uzman reklamcılara ihtiyaç oluyor. Dolayısıyla firmalar açısından hayati bir önem taşıdığı için reklamcılık alanında kariyer yapmak isteyen bireylerin iyi bir özgeçmişe sahip olması gerekiyor. Bunun içinse mutlaka bu konuda kişinin gerekli eğitimi alması, atması gereken en önemli adımlardan biri.

 

Uzaktan Eğitim Sayesinde Kolay ve Rahat Eğitim İmkânı

 

Önceki yıllarda tecrübe bir adım öndeyken, şimdi özellikle de kurumsal olarak çalışan büyük firmalar, reklamcılık faaliyetlerinde görevlendirecekleri kişilerden eğitimli ve alanında tamamıyla donanımlı olmasını bekliyor. Mevcut işi olan kişilerin de reklamcılık alanında uzmanlaşması ve kariyerini bir üst seviyeye taşıması için eğitim alması önemli bir gereklilik halini almış durumda. Elbette çalışan kesimin veya çeşitli sebepler dolayısıyla kursa gidecek zamanı ve bütçesi olmayan kişiler için uzaktan eğitim çok daha uygun bir seçenek olarak görülüyor. Özellikle de günümüz şartlarında telefonların, akıllı telefonların ve tabletlerin neredeyse insan hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğu düşünüldüğünde; uzaktan eğitim sitemini kullanmak, bu cihazlara sahip olan kişiler için çok daha avantajlı.

 

Eğitim İçeriği

 

Reklamcılık alanında uzmanlaşmak isteyen kişilerin alacakları eğitim, uzaktan veya örgün olsa da her iki şekilde de aynı dersler alınıyor. Ayrıca verilen sertifikalar da aynı değerde oluyor. Bu yüzden uzaktan eğitim sisteminden faydalanmak isteyen kişiler, aslında birçok açıdan çok daha avantajlı konumda oluyorlar. Derslerin içeriğinde ise; reklamcılığın temel ilkeleri, dijital iletişim, pazarlama teknikleri, tüketici davranışlarının incelenmesi, reklam grafiklerini yorumlama, yaratıcı düşünce, toplumsal ve kültürlerarası etkileşim, reklam yazarlığı, marka yönetimi , stratejik planlama yapma, araştırma yöntemleri, Türk dili ve daha birçok konuda teorik bilgilerin yanı sıra örneklemelerle de potansiyel reklamcıların ya da işini geliştirmek isteyen kişilerin gerçek hayatta karşılaşabileceği durumlarla ilgili faydalı örnekler veriliyor.