HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Senarist Nedir / Ne İş Yapar

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Senarist

Senarist, bir film, televizyon dizisi, tiyatro oyunu veya video oyunu gibi eğlence içeriklerinin senaryosunu yazan bir meslektir. Senaristler, genellikle bir film, televizyon dizisi, tiyatro oyunu veya video oyunu gibi eğlence içeriklerinin senaryosunu yazar ve bu içeriklerin yapım sürecinde yönetmen ve oyuncular ile çalışır. Senaristler, ayrıca bu içeriklerin yapım sürecinde yönetmen ve oyuncular ile çalışırken, içeriklerin hikayesi ve karakterleri hakkında danışmanlık yapar. Senaristler, genellikle bir film, televizyon dizisi, tiyatro oyunu veya video oyunu gibi eğlence içeriklerinin senaryosunu yazar ve bu içeriklerin yapım sürecinde yönetmen ve oyuncular ile çalışır. Senaristler, ayrıca bu içeriklerin yapım sürecinde yönetmen ve oyuncular ile çalışırken, içeriklerin hikayesi ve karakterleri hakkında danışmanlık yapar. Senaristler, ayrıca bu içeriklerin yapım sürecinde yönetmen ve oyuncular ile çalışırken, içeriklerin hikayesi ve karakterleri hakkında danışmanlık yaparken, içeriklerin görsel efektleri ve diğer teknik ayrıntıları hakkında da danışmanlık yapar.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/yaratici-yazarlik